Elkészítés: A tésztát kiolvasztom, lisztezett deszkán vékonyra nyújtom, megsózom. A virslit fél centis szeletekre vágom, és a tészta tetején szépen sorban, egymástól kb. 1 cm-es távolságra teszem, majd minden virslire nyomok egy kevés mustárt. Ha a sor készen van, egy mozdulattal az egészet áthajtom, kézzel minden virsli környékén jól lenyomkodom a tésztát, majd az egész sort levágom, felszeletelem. Ugyanígy kezdem újra mindaddig, amíg a tészta elfogy. Az így kapott virslikockákat megkenem a tojás + tejföl + csipet só habarékával, majd reszelt sajtot szórok rájuk.
Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben vagy sütőlemezen aranysárgára sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre