Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Velős rántotta

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az agyvelőt megmossuk, s szűrőben hagyjuk lecsepegni.

Közben a vöröshagymát szálasra vágjuk, s megdinszteljük kevés olajon. Amikor már szép üveges, hozzáadjuk az agyvelődarabokat, s 5 perc alatt, gyakori kevergetés mellett készre sütjük, sózzuk, borsozzuk.

Felverünk pici sóval 4 tojást (ez az agyvelőmennyiség még megbír + 4 tojást), majd ráöntjük a hagymás velőre, és kocsonyásodásig sütjük.

Petrezselyemzölddel bőven meghintjük, rátekerünk még egy kis borsot, kovászos uborkával vagy bármilyen lezser salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Laktató egytálétel, akár ebédnek is megfelel.
- sildiko2

Ezek is érdekelhetnek

Friss