Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vegyes nyárs

default user icon
4.2/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 konzerv darabolt ananász
  • 1 kis darab friss gyömbér
  • 5 evőkanál mustár
  • 4 vékony szelet sertéscomb (kb. 60 dkg)
  • 1 nagy cukkíni (20 dkg)

Elkészítés

    Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük, fél dl levet félreteszünk. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük, és összekeverjük az ananászlével, a mustárral, sóval ízesítjük.

    Elkészítés: A húst megmossuk, hosszában kettévágjuk, és kiverjük. Beletesszük a páclébe, és legalább 1 órát állni hagyjuk. A cukkínit megmossuk, végeit levágjuk, és hosszában vékony szeletekre vágjuk. A szeleteket 5 percre a páclébe fektetjük. Kivesszük a pácléből a húst és a cukkínit, és hullámosan nyársra húzzuk, a hullámok közé 1-1 darab ananászt szúrunk. A grillrácsra alufóliát fektetünk, rátesszük a nyársakat, és kb. 15 percig sütjük. Többször megforgatjuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
    1 adag: 401 kcal

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin