Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Végigkóstoltuk a Burger King vadonatúj hot dogjait!

default user icon
MME
Új termékkel bővül a Burger King kínálata, a gyorsétteremláncban mostantól háromféle hot dog is kapható. Teszteltük is mindet szépen sorban.

Mostantól hot dogot is kérhetünk a Burger Kingben! A gyorsétteremlánc mától Magyarországon is bevezeti az Amerikában már sikert aratott termékcsaládját, a Grilled Dogst. A háromféle hot dogot az Oktogonon lévű üzletükben kóstoltuk végig.

Ami elsőre feltűnt, hogy a hot dogok lelkét alkotó virslik tényleg jók. 100%-ban minőségi marhából készülnek, hústartalmuk igazán magas: 76%, és mindegyiket tűzön grillezik. A kiflitől ellenben nem kell sokat várni, ugyanezt megkapjuk bármelyik szupermarketben, valószínűleg ugyanez adják az Ikeában is. 

Chili Cheese Dog

Ezt a hot dogot csak azoknak ajánljuk, akik bírják a csípőset, ugyanis jalapeno karikákkal és csilis sajtszósszal töltik. Szerencsére egyiket sem sajnálják belőle! A sajtszósz jó sűrű, nem kell félni, hogy a fele a tálcán köt ki. Az íze egyébként a mozis nachost idézi.

Crispy Dog

Ez a legkevésbé túlgondolt verzió, a virsli és a szószok mellett pirított hagymával szórják meg, cserébe igazán gazdagon. Ahogy a neve is mutatja, veszettül ropog, aki szereti a pirított hagymát, annál nagy favorit lehet.

Whooper Dog

Ez a hot dog a Whooper minden ízével kecsegtet: a  marhavirsli mellett paradicsomot, hagymát, majonézt és ketchupot rejt. Érdekesség, hogy Európában csak Magyarországon lehet kapni, így egyszer érdemes kipróbálni, igaz, szerintünk a három közül ez sikerült a legkevésbé.


Összességében mindegyik hot dogról elmondható, hogy a karakterét a virsli adja, a háromféle feltétből pedig mindenki ki tudja választani a kedvére valót. A gyenge pontjuk határozottan a kifli, volna még mit csiszolni rajtuk. Ahogy a burgereknél megszoktuk, a hot dogok magukban és menüben is kérhetők.

Az új termék bevezetésének tiszteletére egyébként a Burger King oktogoni étterménél a homlokzat jól megszokott logója helyett kedden Grilled Dogs King feliratú logó díszelgett.

„A hazai piacon hot dog fronton ár és minőség tekintetében is széles a paletta. Úgy gondoljuk, hogy a 100%-ban tűzön grillezett marhából készült kolbászt tartalmazó, kétkezes méretű Grilled Dogs 590 Ft-os szendvics és 990 Ft-os menü árával az egyik legjobb ár-érték arányú alternatíva lesz a hazai piacon” – mondta Makkay János marketing és értékesítési igazgató.


EZ A BABA ELŐSZÖR KÓSTOL KÓLÁT - A REAKCIÓJÁT LÁTNOD KELL! >>> 
VÉGRE VISSZATÉR A SZTÁRSÉF! KULISSZATITKOK AZ ÚJ ÉVADRÓL >>> 
TE TUDOD MI VAN A LEVESPORODBAN? MEGNÉZTÜK A MAGGI GYÁRBAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss