A pizzatésztát kitekerjük, majd 4 db kört kivágunk belőle. Egy kevés paradicsomos pestóval megkenjük mindet, a feta sajtot rájuk morzsoljuk, elrendezzük rajtuk a négyfelé vágott, olívaolajon megpárolt paradicsomot, a durvára aprított olajbogyót, valamint a felcsíkozott, megfonnyasztott spenótot. Végül ráreszeljük a mozzarellát.
A megtöltött tésztákat félbehajtjuk, majd kiolajozott tepsibe tesszük, és 220 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha már kezdenek megbarnulni, megfordítjuk őket. Akkor készültek el, ha a tészta kissé megemelkedett és szép aranyszínű. Forrón tálaljuk. Néhány bazsalikomlevéllel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre