Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vége! Bezár Budapest egyik legjobb étterme, a Laci! Konyha!

default user icon
MME
Már csak néhány napig lehet falatozni Budapest egyik népszerű éttermében. A Laci! Konyha! közösségi oldalán jelentette be, hogy szeptember 22-én bezár.

Az étterem közösségi oldalára hétfő este került ki a szűkszavú közlemény, amely szerint szeptember 22-én lesznek nyitva utoljára, technikai okok miatt bezár az étterem. A Laci! Konyha! addig sem üzemel már teljes nyitvatartással, az elkövetkezendő napokban 12-15 óra között fogadnak csak vendégeket.


A hír közzététele óta többen is sajnálatukat fejezték k a bezárás miatt az étterem oldalán. Néhányan megkérdezték azt is, hogy a bezárás ideiglenes-e, ám azt a választ kapták, hogy úgy tűnik végleg búcsúzniuk kell a vendégeknek az étteremtől.

A 13. kerületben található vendéglátóhely a honlapján "magyar hagyományokra építő kifinomult kortárs boutique-étteremként" hirdette magát. A Gault&Millau értékelésén 16 pontot kapott az étterem, a Michelin pedig Bib gourmand értékelést ajándékozott neki 2016-ban. Ezt azok a helyek kapják, ahol a kiváló ételeket lehet kapni, nem túl drágán.

ELVETTEK EGY MICHELIN-CSILLAGOT MAGYARORSZÁGTÓL >>> 

14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA HOGY ÉTTERME VAN! >>> 

MOST KIDERÜL, MELYIK MAGYARORSZÁG LEGDIZÁJNOSABB ÉTTERME ÉS HOTELE! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss