Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vattasütemény

MME MME
3 4/5
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 21 dkg cukrot a hat tojásfehérjével gőz felett kemény habbá verjük. Ha kihűlt a krém, egyenként belekeverjük a tojássárgákat, és a kétféle pudingport. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük, forró sütőben tűpróbáig sütjük.

A 3 tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, a margarinnal és a rummal. A 3 tojásfehérjét a 15 dkg cukorral gőz felett habbá verjük. Ha kihűlt a sütemény, kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, a habot pedig a tésztára kenjük.

Megjegyzés

Nagyon finom, és egyszerűen gyorsan elkészíthető. Nálunk pillanatok alatt elfogy. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss