Vasi pecsenye

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg sertéscomb vagy -karaj
  • bors
  • fokhagyma
  • olaj
  • paprika
  • liszt
  • 3 tojás

Elkészítés

    Elkészítés: A húst felszeletelem, kicsit kiklopfolom. Fűszerezem sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és kb fél napra a hűtőbe teszem.

    Sütés előtt a paprikát a liszttel összekeverem, és beleforgatom a húst, majd a tojásba mártom, és még egyszer a paprikás lisztbe forgatom. Forró olajban kisütöm.

Megjegyzés

Steak burgonyával tálalom, amit közben a sütőben sütök meg, időt megtakarítva.

kittinagy
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

5 évvel ezelőtt
Jól teszed, mivel a vasi pecsenye alapja az etalon recept szerint éppen a fokhagymás tejbe áztatás :-) Ez egy másfajta vasi pecsenye, érdekes és nyilván finom a fűszeres lisztbe-tojásba-lisztbe forgatás, kipróbálom én is.
Bodnár Mónika 6 évvel ezelőtt
Mi is nagyon szeretjük ezt a husit, én fokhagymás tejbe szoktam állni hagyni.

Hasonló Receptek

Magazin