Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vargányás krumplileves

30 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. Felaprítjuk a megpucolt zöldségeket. Kevés olajban megdinszteljük a hagymát, a sárgarépát, zellert, petrezselymet, majd rászórjuk a lisztet, egy megkeverjük, utána rátesszük a pirospaprikát,és felengedjük hideg vízzel.
  2. Hozzáadjuk a vargányát, aszalt paradicsomot, megfűszerezzük sóval, borssal, petrezselyem zölddel, lestyánnal, zellerzölddel, majd a krumplit is hozzáadjuk és főzzük ameddig megpuhul. Megkóstoljuk, ha szükség utánaízesítünk. 

    GYORSAN KÖNNYŰT: KÁPOSZTÁS KRUMPLILEVES KOLBÁSSZAL >>> 


    13 LAKTATÓ ÉS OLCSÓ KRUMPLILEVES, A KOLBÁSZOSTÓL A SAJTOSIG >>> 

Megjegyzés

Remek hús nélküli leves, bátran ajánlom kipróbálásra.
Fél óra alatt egy tartalmas és ízletes leves került az asztalra.
  - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek

Friss