Elkészítés: A csirkedarabokat szárnyas fűszerkeverékkel, sóval bedörzsöljük, kis olyajjal meglocsoljuk, pácoljuk, félretesszük.
2 fej vöröshagymát apró kockákra vágunk, olajon megpároljuk, majd beletesszük a gombát, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, zúzott fokhagymával.
Ha elkészült, egy közepes tálba tesszük. 3 egész tojást, apróra vágott petrezselymet, 3 áztatott, kicsavart zsemlét, 15 dkg reszelt sajtot jól összedolgozunk.
Tepsibe nyomkodjuk a masszát, majd a tetejére rakosgatjuk a bepácolt húst.
Előmelegített sütőbe tesszük, piros ropogósra sütjük.
Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre