Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vargányás csirke bőszénfai módra

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkedarabokat szárnyas fűszerkeverékkel, sóval bedörzsöljük, kis olyajjal meglocsoljuk, pácoljuk, félretesszük.

2 fej vöröshagymát apró kockákra vágunk, olajon megpároljuk, majd beletesszük a gombát, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, zúzott fokhagymával.

Ha elkészült, egy közepes tálba tesszük. 3 egész tojást, apróra vágott petrezselymet, 3 áztatott, kicsavart zsemlét, 15 dkg reszelt sajtot jól összedolgozunk.

Tepsibe nyomkodjuk a masszát, majd a tetejére rakosgatjuk a bepácolt húst.

Előmelegített sütőbe tesszük, piros ropogósra sütjük.

Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss