A vaníliás pudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük kókusztejből.
Amikor kihűlt, átöntjük turmixgépbe, hozzárakjuk az vaníliarúd kikapart belsejét, a késhegynyi sót (jobban kijönnek az ízek), és egy érett, darabokra vágott kivit, majd krémesre turmixoljuk. Még egy érett, felszeletelt kiviel és gránátalmával tovább fokozhatjuk az ízeket.
A variációknak csak a képzelet szabhat határt, hiszen bármilyen más ízesítésű pudingporból készülhet, a hozzá passzoló gyümölcsökkel. Lehűtve nemcsak a desszert, de a fagyi iránti vágyat is elnyomja Mivel a sütőt sem kell bekapcsolnunk, igazi nyári csemege. - Bodnár Éva
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!