Elkészítés: 1. Hagyományos módon piskótát sütünk, majd kihűtjük, és a tortaformában hagyjuk.
2. A krémhez a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd beleöntjük a maradék tejbe, és sűrűre főzzük.
3. Közben a tojások fehérjéből kemény habot verünk. Lassú tűznél a pudinghoz dolgozzuk a margarint és a kemény tojáshabot.
4. Ráöntjük a krémet a tésztára, és a krém tetejére szeleteljük a banánt.
5. Az üdítőt a pudingporral és a cukorral sűrűre főzzük, és a banán tetejére öntjük. Tetejét tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre