Elkészítés: A tésztához a vajat morzsoljuk bele a lisztbe, és reszeljük bele a citrom héját. Külön verjük fel a tojássárgákat a porcukorral, majd adjuk hozzá a tejszínt, és keverjük hozzá a liszthez. Gyúrjuk össze, és tegyük hűtőbe néhány órára.
Ezután vegyük ki a hűtőből, és lisztezett deszkán nyújtsuk ki. Nagyobb méretű pohárral szaggassunk köröket, és béleljük ki a sütőformákat (nekem nem volt speciális kosárkára való formám, így muffin sütőformát használtam). Végül tegyük előmelegített sütőbe, és süssük aranybarnára.
A töltelékhez tegyük fel főni a pudingot: a tasak pudingport keverjük össze a cukorral, majd kevés tejjel keverjük csomómentesre, ezután adjuk hozzá a többi tejet, és tegyük fel főni, folyamatos keverés mellett főzzük sűrűre, majd hagyjuk kihűlni.
Addig készítsük el a krémünk másik felét: verjük fel a cukrászhabot egy robotgép segítségével, majd ha kemény a hab, tegyük hozzá a mascarponét és a porcukrot, és keverjük tovább. Mikor kihűlt a puding, keverjük hozzá a krémünkhöz.
A megsült és kihűlt kosárkákat töltsük meg ezzel a krémmel, és a tetejét díszítsük málnával. Jó étvágyat!