A tésztához a tojássárgáját aporcukorral kikeverjük, a fehérjét kemény habbá verjük.Alisztet a kakaóval ésasütőporral összekeverjük, és a cukros tojáshoz adjuk, majd belekeverjük afehérbort és az ecetet, végülhozzákeverjük a tojáshabot.A tésztát sütőpapírral bélel tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját avaníliás cukorral,aliszttel és a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük.Amargarintaporcukorral habosra keverjük, és a krémmel összedolgozzuk. Utána a krémet a kihűlt, hideg tésztára kenjük.
A süti tetejére atojásfehérjétaporcukorral,és avaníliás cukorral gőz felett kemény habbá verjük, majd csokireszelékkel vagy olvasztott csokoládéval márványosan becsíkozzuk.