Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Répatortát vagy csoki mousse-t szeret inkább? Valentin-napi sütemény-teszt

default user icon
MME
A finom édesség is lehet a vonzódás kifejezésének egy módja. Vajon melyik finomságnak örülne a párotok legjobban, ha a hétvégén meglepnétek vele? Nézzétek meg az alábbi képeket (és a hozzájuk tartozó recepteket), és válasszátok ki, hogy szerintetek melyiknek lenne leginkább kedvesetek ínyére való. Választásotok sokat elárul a kapcsolatotokról!
KANDÍROZOTT NARANCSOS CASSATa >>> 

Kapcsolatotok kissé bonyolult, és mindig képesek vagytok meglepni a másikat egy váratlan mondattal vagy tettel. Több bennetek az eltérő, mint a közös tulajdonság, de így jól kiegészítitek egymást. Az új dolgok kipróbálásáért, a gyönyörű tájakon való utazásokért viszont mindketten lelkesedtek, így mindig van új élményetek, és érzelmeitek nem laposodnak el. Figyeljetek azonban arra, hogy ne bántsátok meg egymást egy hirtelen felindulásból odavágott szóval, és ne agyaljátok túl a kapcsolatotok!

Répatorta krémes mázzal

Kapcsolatotok kiegyensúlyozott, nem a külsőségekre, hanem a belső értékeitekre épül. Egymással teljesen fesztelenül, őszintén viselkedtek, maximálisan bíztok a másikban. Megjátszás nélkül vagytok együtt, és nem él bennetek a kényszer, hogy bizonyítsátok a környezeteteknek, hogy hól megvagytok, ezért nem posztoltok naponta a szerelmetekről és a “cuki” pillanatokról. Csak arra vigyázzatok, hogy a kényelmesség, a megszokás ne ölje ki a kapcsolatotokból a romantikát!

KLASSZIKUS ÉTCSOKOLÁDÉS MOUSSE >>> 

Nálatok a fő összetartó erő a szenvedély és az élet élvezete. Vitáitok mindig hevesek - de a kibékülések annál édesebbek. Szeretitek kényeztetni egymást, és nem féltek kimutatni az érzelmeiteket. Nem tudtok betelni egymással, ha kicsit hosszabb ideig nem látjátok a párotok, már mérhetetlenül hiányzik. Az összetűzések egy része is ebből származik: miért nem töltesz több időt velem? Persze aztán jön egy szuper közös program, amitől újra megbizonyosodtok róla, hogy nagyon szeretitek egymást.

Francia citromtorta

Mindkettőtöket a kifinomultság jellemezi: nem vagytok a túlzások, a nagy szavak híve. Inkább gesztusokkal fejezitek ki érzelmeiteket, mintsem szavakkal. Fontos a humor a kapcsolatotokban, ami sokszor már-már iróniába is hajlik. Ritkán vesztek egymásnak ajándékot, de ha mégis, az egyedi és egyszerűségében kiemelkedő. Amivel azonban még közelebb kerülhetnétek egymáshoz: ha jobban megnyíltok a másik előtt, és nem tartjátok magatokban a félelmeitek, sérelmeitek.

GLUTÉNMENTES RÓZSÁS, VANÍLIÁS CUPCAKE >>> 

Igazi romantikus páros vagytok. Te mindent elkövetsz, hogy gondoskodj a párodról, ő pedig időről időre kedves kis ajándékokkal lep meg. Ha elmentek egymás mellett, futólag megsimogatjátok a másikat, szinte önkéntelenül. Mindketten fontosnak találjátok, hogy gyereketek legyen – ha már van: akkor még egy. Nem féltek kimondani, hogy „szeretlek”, de arra figyeljetek, hogy ez ne hangozzon el túl gyakran, és emiatt elvessze jelentőségét!


(Forrás: Food Network)

Ezek is érdekelhetnek

Friss