Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vajhal okozhatta a magyar turista halálát Thaiföldön

default user icon
MME
Súlyos ételmérgezésben meghalt egy magyar turista Thaiföldön, miután elfogyasztotta svéd­asztalos vacsoráját Pattaya egyik luxusszállójában. Vajhal (kígyómakréla) okozhatta a halálát.

Meghalt egy magyar turista Thaiföldön, miután egy luxusszállodában svédasztalos vacsorán vett részt. Cs. Tibor és párja, V. Diána thaiföldi nyaralásuk utolsó napját ünnepelték a korlátlan fogyasztásos vacsorával, melyet követően a férfi életét vesztette.

"Több tengeri ételt tálaltak fel, köztük vajhalat" - mesélte a Borsnak egy magyar turista, aki ugyanannak a Jomtien Palm Beach Hotelnek volt a vendége.

Kiderült, hogy a magyar társaságból öten is ettek a tenger gyümölcseiből, a vacsora után pedig rögtön jelentkeztek az ételmérgezés tünetei.

"Hányás, hasmenés gyötörte őket, Tibi különösen rosszul érezte magát" - mesélte a nő, aki szerint a férfi barátnője hajnali fél kettő körül riasztotta a többieket, hogy baj van. Ők szóltak a szálloda dolgozóinak, akik nem mentőt, hanem egy taxit hívtak. Mire az autóhoz értek, a férfi elvesztette eszméletét. Barátai elkezdték újraéleszteni, a szálloda dolgozói pedig csak ekkor hívtak hozzá mentőt.

Tibor a kór­házba szállítást követően elhunyt.

A szemtanú elmesélte a lapnak, hogy a vacsora után ő és édesapja is egész éjjel hányt, reggelre pedig az édesanyja és a nővére is beteg lett. Cs. Tiboron kívül további két magyarhoz hívtak aznap mentőt.

MAGYARORSZÁGRA IS KERÜLT A SZALMONELLÁS BABATÁPSZERBŐL >>> 
ELHUNYT A SZAMOS MARCIPÁN ALAPÍTÓJA >>> 
ENGEDÉLY NÉLKÜL HASZNÁLTÁK LIPTAI CLAUDIA NEVÉT ÉS ARCÁT EGY FOGYASZTÓSZER REKLÁMHOZ >>> 
DÖBBENET! EGY BUDAPESTI LAKÁS ÁRÁÉRT KELT EL A LEGNAGYOBB SZARVASGOMBA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss