Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vajban sült tejszínes-mogyorós busafilé

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A halat sózom, borsozom, csavarok rá citromot, szórok rá fűszerkeveréket, hűtőbe teszem.

A burgonyát héjában megfőzöm, megpucolom, felkarikázom, beteszem egy serpenyőbe. Mellérakom bőrével lefelé a vajra a halat. Beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe.

15 perc sütés után locsolok a halra tejszínt. 30 perc után megfordítom, újra fűszerezem, szórok rá mogyorót, 15 percig tovább sütöm.

Tálaláskor a krumplira szórok aprított petrezselymet, s a hal mellé teszek egy szelet citromot.

Megjegyzés

A busából kellő fűszerezés után finom sült hal készíthető. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss