Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vajban párolt spárga

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag eisberg Dolce Vita Mix
  • 2 db lime
  • 40 dkg zöldspárga
  • 5 dkg parmezán
  • 1 dl száraz pezsgő
  • 10 dkg vaj
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 tk méz
  • őrölt bors

Elkészítés

    1. A mosott, tisztított zöldspárgát vajon óvatosan lepirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd egy kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. 
    2. A lime héját lereszeljük, és a levével, a mézzel, az olívaolajjal, illetve a pezsgővel alaposan kikeverjük. A dresszinget  a salátakeverékre öntjük, és a langyos spárga mellé helyezzük. Végül megszórjuk aparmezánforgáccsal.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salatazz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin