Elkészítés: A lazacot 4 egyforma szeletre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk a szeletek mindkét oldalát.
A zöldségeket nagyon finomra, apróra kockázzuk. Az olívaolajból, tormából, citrom facsart levéből ízlés szerint sóval, borssal dresszinget készítünk. Botmixer segítségével finom habosra dolgozzuk. A zöldségeket összekeverjük a dresszinggel.
A lazacot frissen sütjük ki egy serpenyőben az olvasztott vajon. Először a bőrös felével lefelé, majd mikor az ropogósra sült, a másik oldalán is kb. 3 perc alatt aranybarnára sütjük.
A pikáns zöldséges szósszal tálaljuk. Gyors, egészséges vacsora.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre