Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

6 szuper konyhai trükk, ha vajjal dolgozol

Hogyan lesz gyorsan kenhető a vaj, és hogy készítsünk belőle süteménytésztát egyszerűen? Íme 6 konyhai trükk, amit ki kell próbálnod, ha vajjal dolgozol.

 1. A túl kemény vaj könnyen kenhető lesz, ha néhány percre letakarjuk egy bögrével, melynek külső részét előtte forró vízbe mártottunk.

2. A kemény vajjal sokkal könnyebb lesz megkenni a kenyeret, ha a kést előtte meleg vízbe mártjuk.

3. Ha tésztakészítéshez lágy vajra van szükségünk, reszeljük a tálba, rögtön gyúrhatóvá válik.

4. Ha vajjal készítünk süteményt, először mindig a vajat keverjük habosra, és csak utána adjuk hozzá a cukrot és a tojást. Így könnyebb lesz a tészta.

5. Vajjal készült tésztákat mindig magasabb hőfokon süssük.

6. Nem fut ki a leves, ha a fazék belső karimáját kikenjük egy kevés vajjal.

5 TUTI TIPP,HOGY VAJPUHA ÉS OMLÓS LEGYEN A HÚS >>> 
ÍGY ZSÍRTALANÍTHATOD A TÚL ZSÍROS ÉTELT: 5 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>> 
5 EGYSZERŰ TRÜKK, AMIVEL ELTŰNTETHETED AZ ÉTELSZAGOT A LAKÁSBAN >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin