Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vagdalt hússal töltött zsemle

MME MME
4/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zsemléket félbe vágom, kiszedem a belsejét. A zsemle belét annyi tejbe áztatom, hogy enyhén pépes masszát kapjak. A vagdalthúst, májkrémet villával összetöröm, és az áztatott zsemléhez keverem. Sózom, borsozom, szerecsendióval ízesítem. /Ha több sajtunk van, akkor reszelt sajt is mehet a töltelékbe, esetleg krémsajt./ Az elkészült tölteléket visszarakom a zsemlékbe, reszelt sajttal megszórom, sütőben addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul.

Megjegyzés

Az ízesítést lehet variálni, ki mivel szereti. Mehet bele ketchup, mustár, pirosarany...... - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss