Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk, és dinsztelni kezdjük a zsíron. A paradicsomot, paprikát is kockára vágjuk és hozzáadjuk, beletörünk 2 gerezd fokhagymát, és együtt pirítjuk.
Mikor megdinsztelődött, rátesszük a kockára vágott vadhúst és befűszerezzük, a sót kb. 1 óra múlva tesszük hozzá. A hús levet fog engedni, de ha elfőné a levét, pici vízzel pótoljuk.
1,5 órát főzzük, amikor majdnem készen van, beletesszük a megmosott, nagyobb kockára vágott gombát, utána a kockára vágott csirkemájat, és hozzáöntjük az 1 dl vörösbort. Pár percet forraljuk, és a végén beletesszük a borsót, összekeverjük, és nem főzzük tovább (mert a borsó megkeményedik).
Tálaláskor tócsni lepénnyel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre