Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaddisznóból is finom a rántott hús - Vári Dávid megmutatja, hogyan készítsd el

default user icon
MME
Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. A séf mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is. Ételkreációit a Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve című könyvben mutatja meg. A mindmegette.hu olvasóinak pedig ezúttal azt, hogy szabadtűzön, hogyan lehet rántott vaddisznót készíteni.

Hozzávalók:

40 dkg vaddisznócomb (dió)
bors ízlés szerint
2 db tojás
5 dkg liszt
5 dkg zsemlemorzsa
0,5 kg zsír

vegyes saláta ízlés szerint

Elkészítés:

ELEGÁNS VACSORA VADHÚSSAL ÉS CAMEMBERT-REL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss