Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával

MME MME
75 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, ockára vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk.

Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és olajban kisütjük.

Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé fohagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel megszórjuk.

A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek