Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vadászpecsenye

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a füstölt szalonnát felaprítjuk. Felforrósítjuk a zsírt, beledobjuk a szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és vöröshagymát, átforgatjuk, majd a besózott hússzeleteket megpirítjuk benne. Egy kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül beletesszük a felszeletelt gombát. Lefedve még körülbelül 5 percig pároljuk.

A liszttel simára elkeverjük a tejfölt, majd ráöntjük a húsra, és besűrítjük.

Enyhén megcitromozzuk és ha a szalonna nem volt elég sós, meg is sózzuk az ételt.

Sós vízben kifőtt spagettivel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss