Elkészítés: A leforrázott és leöblített vadcsontot a lencsével együtt hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, beletesszük a darabokra vágott vegyes zöldséget, a vöröshagymát és a fokhagymát. Sóval ízesítjük, babérlevéllel fűszerezzük.
Ha a lencse puha, a csontokat kivesszük.
A vadhúst ledaráljuk az áztatott és kinyomkodott zsemlével együtt, sóval, őrölt borssal, vágott petrezselyemmel ízesítjük, és a tojást hozzáadva öszedolgozzuk.
Gombócokat formálunk, és a forrásban lévő levesben megfőzzük. Végül hozzáöntjük a tejszínt, citromlével pikánssá tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre