Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vadászleves II.

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A leforrázott és leöblített vadcsontot a lencsével együtt hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, beletesszük a darabokra vágott vegyes zöldséget, a vöröshagymát és a fokhagymát. Sóval ízesítjük, babérlevéllel fűszerezzük.

Ha a lencse puha, a csontokat kivesszük.

A vadhúst ledaráljuk az áztatott és kinyomkodott zsemlével együtt, sóval, őrölt borssal, vágott petrezselyemmel ízesítjük, és a tojást hozzáadva öszedolgozzuk.

Gombócokat formálunk, és a forrásban lévő levesben megfőzzük. Végül hozzáöntjük a tejszínt, citromlével pikánssá tesszük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss