Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vadász szelet

default user icon
3 3.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertéscomb
  • 20 dkg csirkemáj
  • 4-5 kisebb fej hagyma
  • 1 dl vörösbor
  • 1 dl víz
  • bors
  • ételízesítő
  • 1 teáskanál őrölt rozmaring
  • 1 teáskanál őrölt kakukkfű
  • 1 teáskanál majoranna
  • 1 evőkanál liszt
  • zsír/olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés:
    1. A húst felszeleteljük, sózzuk, klopfoljuk, majd zsíradékban a szeleteket készre sütjük. A húst félretesszük, melegen tartjuk.
    2. A sütésből visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát.
    3. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott csirkemájat. Amikor megsült, sózzuk, borsozzuk, valamint a többi fűszert (majoranna, rozmaring, kakukkfű) hozzáadjuk.
    4. Hozzáadjuk a vörösbort és a vizet, majd összeforraljuk.
    5. 1 evőkanál liszttel sűrítjük a ragut, ismét összeforraljuk, majd visszatesszük a hússzeleteket, és együtt pároljuk kb. 10-12 percig.
    6. Párolt rizzsel, sültkrumplival, krumplipürével tálalhatjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

cinegecipo
Ha a májra még egy üveg lecsót is "rádobsz" igazán pazar lesz!
cinegecipo
Ha a májra még egy üveg lecsót is "rádobsz" igazán pazar lesz!
zongorista
Ez finom lehet, kis is fogom próbálni.

Hasonló Receptek

Magazin