Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vadász szelet

MME MME
3 3.3/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés:
1. A húst felszeleteljük, sózzuk, klopfoljuk, majd zsíradékban a szeleteket készre sütjük. A húst félretesszük, melegen tartjuk.
2. A sütésből visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát.
3. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott csirkemájat. Amikor megsült, sózzuk, borsozzuk, valamint a többi fűszert (majoranna, rozmaring, kakukkfű) hozzáadjuk.
4. Hozzáadjuk a vörösbort és a vizet, majd összeforraljuk.
5. 1 evőkanál liszttel sűrítjük a ragut, ismét összeforraljuk, majd visszatesszük a hússzeleteket, és együtt pároljuk kb. 10-12 percig.
6. Párolt rizzsel, sültkrumplival, krumplipürével tálalhatjuk.

Ezek is érdekelhetnek