Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Uzsonnakedvenc a legkisebbeknek

default user icon
MME
Tavasztól, a már népszerű Fini Mini pulykapárizsi a gyermekek kezeinek méretéhez igazított, megújult formában és a csemegepultban is elérhető a fogyasztók számára. Emellett, új termékként találkozhatnak a Fini Mini csirke mellsonkával az önkiszolgáló pultok kínálatában.

A Sága Foods Zrt. kifejezetten gyermekek részére fejlesztette Fini Mini termékeit, amelyek minőségi alternatívát kínálnak a húskészítmények körében. Tavasztól, a már népszerű Fini Mini pulykapárizsi a gyermekek kezeinek méretéhez igazított, megújult formában és a csemegepultban is elérhető a fogyasztók számára. Emellett új termékként találkozhatnak a Fini Mini csirke mellsonkával az önkiszolgáló pultok kínálatában.


A Fini Mini termékcsalád legfrissebb, illetve megújult tagjai is pulyka- és csirkehúsból készülnek, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását. A termékek kiemelkedően magas, 80% hústartalmúak, laktóz- és gluténmentesek, hozzáadott szója nélkül készülnek.

Ezek is érdekelhetnek

Friss