Elkészítés: A sáfrányt 2 evőkanál forró vízbe áztatjuk, a halakat felkockázzuk.
Az olajban puhára pároljuk a felszeletelt hagymákat, majd felöntjük a leveskockából készített 9 dl lével. Beletesszük a chilit, és kis lángon, lefedve 15 percig főzzük. Hozzáöntjük a bort, beletesszük a sáfrányt és a halat, sózzuk, borsozzuk, tovább főzzük 6-8 percig, a vége felé hozzátesszük a tésztát is.
Végül óvatosan belekeverjük a tojássárgával elkevert tejfölt, és csendesen további 2-3 percig főzzük anélkül, hogy felforrna. Majd tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre