A lisztet a sütőporral és a porcukorral összevegyítjük, majd a tojássárgájákkal és a margarinnal rugalmas tésztává gyúrjuk.
Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és alaposan kivajazott, 5-6 cm átmérőjű kosárka formákba tesszük. Minden kosárkába 1-1 kiskanálnyi lekvárt teszünk, majd beborítjuk a töltelékkel. Ehhez a darált diót elkeverjük a porcukorral, majd a tojásfehérjékből vert kemény habot is beleforgatjuk.
A megtöltött kosárkákat tepsire sorakoztatjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt szép pirosra megsütjük. Ha kihűltek, a formákból kiemeljük őket, és csokit csurgatunk a tetejére, esetleg porcukorral is megszórhatjuk. Nagyon finom sütemény, nálunk elmaradhatatlan az ünnepi asztalról.