Elkészítés: A linzertésztához a lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral, a margarinnal és 1 teáskanál hideg vízzel összedolgozzuk, cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, 30 percre betesszük a hűtőbe.
A sütőt 200 fokra (gáz: 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját.
A piskótához a tojásokat habosra keverjük a cukorral. Beleszitáljuk a lisztet, a keményítőt, a sütőport, összekeverjük. A formába simítjuk, és 18-20 percig sütjük. Kiborítjuk, kihűtjük.
A linzertésztát két réteg fólia között akkorára nyújtjuk, mint a forma alja. A formába sütőpapírt teszünk, beleterítjük a tésztát, villával megszurkáljuk, és a sütőben kb. 15 percig sütjük. Kihűtjük.
A lekvár felét felforrósítjuk, megkenjük vele a linzertésztát. A piskótát vízszintesen kettévágjuk, az egyik felét a linzertésztára terítjük.
A krémhez a zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint vízbe áztatjuk. A tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral vízfürdőben habosra keverjük, majd hozzáöntjük a meleg tejet. A zselatint fél dl vízzel felforraljuk és a krémbe keverjük. Kissé hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a joghurtot és a 3 citrom levét. A krémet hűtőbe tesszük.
A babapiskótát kettévágjuk. A tortalap köré kapcsoljuk a forma oldalát, és beleállítjuk a babapiskótákat. Amikor a krém elkezd kocsonyásodni, kemény habbá verjük a tejszínt, a formába simítjuk, és beborítjuk a maradék piskótalappal. A tortát 4 órára betesszük a hűtőbe.
A maradék lekvárt felforrósítjuk, bekenjük vele a torta tetejét, és vastagon megszórjuk a vágott pisztáciával és porcukorral.