Elkészítés: 1. A linzertésztához a lisztet összegyúrjuk a vajjal, a cukorral, a vaníliás cukorral. Cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és fél órára betesszük a hűtőbe.
2. A piskótatésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzászitáljuk a lisztet, a keményítőt és a sütőport, majd a citromhéjat is belekeverjük. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Kibéleljük sütőpapírral egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, belesimítjuk a tésztát, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Kiborítjuk, hagyjuk kihűlni.
3. Közben a linzertésztát tortaforma nagyságúra nyújtjuk, a piskóta után a formába nyomkodjuk, villával megszurkáljuk, és kb. 15 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
4. A lekvár felét megmelegítjük, és a linzertésztára kenjük. A piskótát vízszintesen kettévágjuk, és az alsó felét a linzertésztára borítjuk.
5. A krémhez a zselatint beáztatjuk. A tojássárgáját vízfürdő felett habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, és hozzácsorgatjuk a meleg tejet. A zselatint kinyomkodjuk, és felolvasztjuk a meleg krémben. Kissé hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a joghurtot, és 3 citrom levét. Hidegre tesszük.
6. A tortaforma kapcsos oldalát meglazítjuk, és akkorára nyitjuk, hogy az alap köré tudjuk rakni a babapiskótákat. Ezeket kettévágjuk, és a tortalap köré rakosgatjuk. Amikor a krém elkezd kocsonyásodni, a tejszínt kemény habbá verjük, a krémbe forgatjuk, és a tortalapra simítjuk. Vigyázzunk, hogy a babapiskóták ne boruljanak el. A tortakarikát kissé megszorítva rátapasztjuk őket a tortára. A maradék piskótalapot ráborítjuk, és egy éjszakára hidegre tesszük.
7. A maradék lekvárt is felforrósítjuk, és a tortára kenjük. Megszórjuk a darált pisztáciával, és porcukorral csillagformákat hintünk rá sablon segítségével. Szeletelve kínáljuk.