Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Undorító, mit művelt a futár a pizzával - videó!

Egy ház biztonsági kamerája rögzítette, hogy egy ételfutár szelfit készít magáról, miközben leköpi a pizzát, amit utána ki is szállított. Az ügyet most bíróságon tárgyalják, akár hosszú évekre is börtönbe mehet a gusztustalan „tréfa” miatt.

A 18 éves, Burak S. nevű férfi Törökországban, Eskişehir városában szállított ki pizzát, ám mielőtt becsengetett volna a megrendelőhöz, szelfit készített arról, ahogy ráköp az ételre - írja a Mirror. A történteket azonban a biztonsági kamera monitorán végignézte a megrendelő, Huseyin Alyuz unokaöccse, aki azonnal szólt a nagybátyjának. Ezután a férfi nem csak a futár főnökének, de a rendőrségnek is elmondta, mi történt - a futárt kirúgták, később pedig le is tartóztatták.

Az ügyet jelenleg külön tárgyalja a büntető-, és a fogyasztóvédelmi bíróság. Előbbinél „mások életének veszélyeztetése élelmiszer szennyezésével, vagy mérgezésével” vádolják, amiért akár 15 év börtönbüntetést is kaphat. A fogyasztóvédelmi bíróságon pedig „mások egészségének veszélyeztetése termékek szándékos megrongálásával” vádolják, amiért 3 év a maximálisan kiszabható börtönbüntetés.

A férfi tagadja a vádakat, azt mondja, csak azért nyitotta ki a dobozt, hogy ellenőrizze, nem sérült-e meg az étel. Azt állítja, a megrendelő egy korábbi rendelés során káromkodott a kollégájával, ezért ő biztos akart lenni abban, hogy a kiszállított pizza tökéletes állapotban legyen, hogy elkerülje az esetleges konfliktust. A fotót pedig csak azért készítette, hogy a kollégáját is megnyugtassa, minden rendben van az étellel.  

 

HÁNYINGER! EZT A GUSZTUSTALAN BAROMFI VÁGÓHIDAT ZÁRATTA BE A NÉBIH>>> 

EZT A GUSZTUSTALAN BUDAPESTI HORRORPÉKSÉGET ZÁRATTA BE A NÉBIH!>>> 

GUSZTUSTALAN ROVARLÁRVÁK MIATT ZÁRTA BE A NÉBIH A DEBRECENI TEJÜZEMET>>> 

 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció