Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vigyél szerencsecsokit a vizsgákra: megérkezett hozzánk is a zöld KitKat!

default user icon
MME
Számos európai ország után már nálunk is elérhető a japán fogyasztók egyik kedvenc csokoládéja, a Matcha teás zöld KITKAT. A Nestlé újdonsága a Távol-Kelet népszerű ízeit kombinálja az ikonikus ropogós ízvilággal.

Japánban a KitKat szerelmesei már több mint 350 ízvariációval találkozhattak, jelenleg is 40 fajta „szerencsét hozó” csokoládé közül válaszhatnak.

Pedig a KitKat nem tekint vissza nagy múltra Japánban, az első eperízű variáció 2000-ben jelent meg a polcokon, amit folyamatosan újabb és újabb innovációk követtek - többek között narancsos, ananászos, banános, hokkaido dinnyés, szaké, wasabi - és persze zöld tea ízű, utóbbiból hét különböző változat is gazdagítja a választékot.

Érdekesség, hogy a helyi piacon az újdonságok rövid ideig kaphatók és néhány havonta váltják egymást.

A japán KitKat rajongók egyik legkedveltebb ízvariánsa, az Európában nemrég megjelent Matcha teás KitKat immár Magyarországon is kapható, a fogyasztók első körben az ALDI üzletekben találkozhatnak vele, de május folyamán már megtalálható lesz több nagyobb láncban is országszerte.

A Matcha porított zöld teából főzött hagyományos italt a kifinomult teaszertartás részeként már évszázadok óta fogyasztanak Japánban. A Matcha zöld teás KitKat bársonyos fehér csokoládéval készül, aminek köszönhetően zamata édes és aromás. Az európai piacra a helyi ízlésvilághoz legjobban igazodó változat kerül, amely UTZ tanúsítvánnyal rendelkező kakaóbab, valamint természetesen Japánból és Kínából származó valódi Matcha zöld tea por felhasználásával készül.

Az új termékbevezetés a rózsaszínű KitKat Ruby, azaz a rubin csokoládé 2018-as európai megjelenését követi, mellyel a Nestlé az új világtrendekre nyitott fogyasztók növekvő igényeit elégíti ki.

TESZT! MEGKÓSTOLTUK AZ ÚJ RÓZSASZÍN KITKAT-ET - EGÉSZEN SZÉLSŐSÉGES VÉLEMÉNYEK SZÜLETTEK! >>> 

Ezek is érdekelhetnek