Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újra receptverseny a Lidl támogatásával!

Újra játék, újra receptverseny! Küldj receptet a Mindmegettére, szerkeszd velünk a Mindmegette Recepttár lapot, és nyerj gasztrokurzust, Lidl ajándékcsomagot, csokikészítő kurzust vagy könyvutalványt!

Aki a Mindmegettén jár, biztosan úgy gondolja, mint mi: a főzés és az evés öröm, egy jól sikerült vacsora vagy sütemény élmény, nem csak magunknak, de szeretteinknek, családunknak is boldogság.

Ilyenek vagyunk: szeretjük a hasunkat, és ez így jó. Sőt kíváncsiak is vagyunk, mert keressük az új ízeket, és kalandorok is, mert szívesen kipróbálunk új recepteket, fűszereket, játszunk alapanyagokkal.

Mi is játékra invitálunk, mégpedig egy kreatív, főzős játékra, ahol legjobban sikerült finomságaidat mutathatod meg országnak és világnak, a Mindmegette látogatóinak és a Mindmegette Recepttár olvasóinak.

A játéknak most nagy tétje is van, mivel a legfinomabb receptek beküldőinek értékes nyereményket tartogatunk!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Küldd el szeptember 25. és október 24. között receptedet saját készítésű ételfotóval és portréképeddel, és részt vehetsz a Mindmegette és a Lidl közös nyereményjátékán! A beérkező receptekből a Mindmegette zsűrije kiválasztja a legfinomabbakat, és a receptek beküldőit egy kísérővel meghívjuk egy közös főzőcskézésre, ahol a Mindmegette és a ChefParade Főzőiskola csapata tippeket, trükköket és izgalmas fogásokat tanít a nyerteseknek. Ezen a kellemes napon a finom ételeken és italokon kívül további nyeremények várják a résztvevőket!

Fődíjak: 10 darab belépő a Mindmegette és a Lidl gasztrokurzusára

További nyeremények:
10 darab Lidl ajándékcsomag
5 darab Chefparade Csokoládéműhely belépő
5 darab 5000 forintos vásárlási utalvány a Chefparade könyvesboltjába

Különdíj: 1 darab 10 személyre szóló főzőkurzus a Chefparade Főzőiskolában

Várjuk a kedvenc, kipróbált recepteket fotóval és portréképpel az értékes nyereményekért!

Pályázz október 24-ig!

A receptverseny hivatalos játékszabálya >>>

Receptküldés >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss