Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újkrumplival sült tavaszi gomba

default user icon
Any
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A krumplit megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk, olajozott tepsibe öntjük, megszórjuk ételízesítővel. Betoljuk a sütőbe. Ha félig megpuhult, kevés petrezselyemmel is meghintjük, tovább sütjük.

Közben a felszeletelt hagymát és az apróra vágott fokhagymát olajon megpároljuk, hozzákeverjük az összevágott gombát, fűszerezzük (só, bors, tárkony, kakukkfű, petrezselyem), pirítjuk.

Amikor a krumpli megpuhult, ráterítjük a gombát, megszórjuk reszelt sajttal, készre sütjük.

Fejes salátával vagy kovászos uborkával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss