Elkészítés: A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóit a tojásfehérje kivételével, jól kikeverjük, és csak akkor forgatjuk bele a fehérjéből keményre felvert habot. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük és megsütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint a porcukorral és a citromhéjjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót, összedolgozzuk, és rákenjük a kihűlt tésztára.
A mázhoz a pudingport elkeverjük az üdítővel és a cukorral. Lassan főzzük, amíg besűrűsödik, hagyjuk kihűlni, majd a krémre öntjük, és egyenletesen elsimítjuk.
Ha megdermedt, akkor szeleteljük. Jó étvágyat hozzá!! :-)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre