Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Uborkás-szalonnás hústekercsek

MME MME
75 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, megkenem mustárral, majd állni hagyom.

Közben apróra vágom a füstölt szalonnát, a savanyú uborkát és a hagymát. Ezeket a hússzeletekre halmozom, a szeleteket fölgöngyölöm,
ha szükséges, akkor megtűzöm.

Forró olajon megforgatom, majd kis vizet hozzáadva fedő alatt puhára párolom. Ha kész, kiszedem.

A visszamaradt pecsenyelét besűrítem 1 evőkanál liszttel és 2 dl tejföllel. Megkóstolom, és ha kell, ízesítem még
borssal, sóval, mustárral.

A húsokat vissza lehet bele tenni a mártásba, vagy felszelni, és úgy tálalni rizzsel, burgonyával, tésztával, a mártást pedig külön kínálni hozzá. Jó étvágyat!

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss