Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Uborkás-sonkás sajttekercs

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtot gőz fölött felolvasztjuk 1 ek vajjal, majd vékonyan alufóliára kenjük, és hagyjuk kihűlni.
  2. Közben a maradék puha vajat simára keverjük a krémsajttal, a mustárral és a majonézzel. A tojásokat 8-10 perc alatt keményre főzzük, majd megtisztítjuk és felaprítjuk őket. Ezután a töltelékhez keverjük az apróra vágott uborkával, petrezselyemmel és sonkával együtt.
  3. A keveréket a sajtra kenjük, szorosan feltekerjük, és néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.

    Még több hidegtálra való >>> 

    Tojáskrémek, tojássaláták >>> 

    Húsvéti vendégvárók >>> 

    Húsvéti receptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss