A csilipaprikát hosszában ketté vágjuk, kimagozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és összezúzzuk, a vöröshagymát lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a csilit, a hagymákat, a paradicsomszószt, a worcestershire szószt, a citromlevet és az olívaolajat.
A húst megmossuk, leitatjuk róla a felesleges vizet, vékonyan felszeleteljük, sózzuk, megszórjuk borssal, majd a hússzeletek mindkét oldalát bekenjük az elkészített szósszal, és legalább egy órára hűtőbe tesszük.
A hússzeleteket tepsibe fektetjük, melléjük szórjuk a zsálya leveleket, aláöntjük a száraz fehérbort, befedjük alufóliával, és a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Nagyjából 30 perc múlva levesszük a fóliát és pirosra sütjük. Ízlés szerint salátával vagy burgonyával tálaljuk.