Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A trappista sajtot lereszeljük, a paradicsomot, a zöldpaprikát és az újhagymát kis kockára vágjuk. A reszelt sajtot összekeverjük a paprikával, a paradicsommal és a hagymával. Ízesítjük sóval, őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. A göngyölegeket szorosan, alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy sütőrácsra tesszük.
Előmelegített sütőben kb. 20 percet sütjük. Utána kibontjuk a csomagok tetejét, és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.
Párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre