Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tüzes csirkeleves bográcsban

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
10 adag

Elkészítés

Elkészítés: A konyhakész csirkét és a marhacsontot megmossuk, majd a marhacsontot a bogrács aljára, a csirkét pedig fölé helyezzük.

Hozzáadjuk a megtisztított feldarabolt
leveszöldséget, és felöntjük kb. 4 liter vízzel. Babérlevéllel a szemes borssal és sóvval ízesítjük, majd kis lángon kb. 1,5 órát főzzük.

A karalábét, a póréhagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk és
feldaraboljuk.

A megfőtt csirkét kivesszük a levesből, bőrét lehúzzuk, húsát kicsontozzuk, majd kisebb darabokra vágjuk.

A levest leszűrjük, felöntjük a paradicsomlével, hozzáadjuk a nyers zöldségeket és a cseresznyepaprikát, és még további 20 percig főzzük.

Beletesszük a feldarabolt paradicsomot, a lecsöpögtetett kukoricát és a csirkehúst, majd összemelegítjük.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss