Elkészítés: A cukrot a tojások sárgájával és a margarinnal jól kikeverjük, majd belekeverjük a túrót is. Óvatosan hozzáadjuk a tojások felvert habját. A zselatint 1 dl hideg vízben feloldjuk, majd elkeverjük 2 dl forró tejben. Ezt a tejes zseletint hozzáadjuk a kikevert túróhoz, majd az egészet kapcsos tortaformába öntjük. Hűtőbe tesszük, hagyjuk megszilárdulni (kb. fél óra). Elkészítjük a tortazselét, kicsit hűlni hagyjük. Gyümölccsel díszítjük a már megdermedt túrót, végül ráöntjük a tortazselét. Dermedés után tejszínhabbal díszíthetjük, de enélkül is nagyon finom és mutatós.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre