Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós torta őzgerincben

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A margarint habosra kikavarjuk a porcukorral, a tojássárgákkal és a vaníliás cukorral. Eldolgozzuk a túróval. Langyos tejben feloldjuk a zselatint, majd összekeverjük a túrókrémmel.
  2. Az őzgerincformát fóliával kibéleljük. Először beleöntjük a túrós massza felét, gyümölcsöt, majd rumos tejben megáztatott babapiskótát teszünk rá, végül a massza másik felével betakarjuk.
  3. Tetejét befedjük a fóliával, majd hütőbe tesszük dermedni 3-4 órát.
  4. Tálaláskor tálcára borítjuk, lehúzzuk a fóliát, és szeletelve kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek