Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós töltött gomba

MME MME
1 3/5
30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom. A krémsajtot, a túrót és az ételízesítőt hozzáadom, majd botmixerrel krémmé keverem. A megpucolt gombafejek belsejébe töltöm, majd rácson megsütöm. Kb. 20 perc alatt (függ a gomba méretétől) készre sül.

Megjegyzés

A krém maradéka egyébként remek akár pirítóshoz, akár sós kekszhez, vagy csak egyszerűen kenyérre kenve is. Újhagymával még jellegzetesebb ízt kap. A sajt lehet ízesített, az külön pikantériát ad a dolognak.
A gombát szoktuk még egyszerű zsömlés-fűszeres hústöltelékkel is megtölteni, az is rendkívül finom, és változatos. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss