Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós tészta ropogósan

5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Hagyományos módon készítjük a csuszát (tésztafőzés, szalonnapirítás, majd mindezek összekeverése pici szalonnából kisült zsírral és a túróval).

Ám most jön az, amitől ezerszer finomabb lesz, mint ahogy azt megszoktuk (1-2 adagnyi tésztával csináljuk egyszerre, úgy gyorsabb): egy teflon serpenyőben 1-2 evőkanál tejfölt forrósítunk, erre pakoljuk a csuszát, majd 5-10 percig forgatva lepirítjuk. Akkor isteni, ha legalább az egyharmada piros, ropogós.

Megjegyzés

Ha kész, friss tejföllel meglocsolva tálaljuk. - -Marcipán-

Ezek is érdekelhetnek

Friss