Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát. Őrölt borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a gomba megpuhul, s zsírjára sül. Végül sóval, kevés pirospaprikával megszórjuk.
A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük, leszűrjük, a túróval összekeverjük, és vékonyan kivajazott tűzálló tálba rendezzük. Tetejére terítjük a gombát, leöntjük ízlés szerint sózott tejföllel, rászórjuk a reszelt sajtot, és sütőben rózsaszínűre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre