Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós tészta gazdagon II.

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát. Őrölt borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a gomba megpuhul, s zsírjára sül. Végül sóval, kevés pirospaprikával megszórjuk.

A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük, leszűrjük, a túróval összekeverjük, és vékonyan kivajazott tűzálló tálba rendezzük. Tetejére terítjük a gombát, leöntjük ízlés szerint sózott tejföllel, rászórjuk a reszelt sajtot, és sütőben rózsaszínűre sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss