Elkészítés: A húst megmosom, sózom, borsozom. Ezután egy kizsírozott tepsiben bőrös felükkel felfelé elegyengetem őket. Pici zsírt a tetejükre is locsolok, alá fél deci vizet öntök, és fóliával lefedve 200 fokon már mennek is be a sütőbe. Amíg sülnek, a túrót összekeverem a tejföllel, zúzott fokhagymával és egy csipet sóval. Körülbelül fél óra elteltével leveszem a fóliát, negyed órát hagyom pirulni a csirkét, majd beterítve a túrós keverékkel újra visszateszem. Akkor van kész, ha a túró elkezd pirulni a tetején (ez kb. 20 perc). Krumplipüré vagy rizs illik hozzá. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre